Monday, January 14, 2008

Have a Krug Champagne drink in a hot air balloon

L'actuel voyage pensé par Krug est une invitation au décollage à bord d'une montgolfière.
Une nacelle blanche sertie de cuir, de la place pour huit invités, un serveur et un commandant de bord.

Trois plats sont servis selon trois temps et trois altitudes: à terre, gougères légères, chips lunaires et batons blancs de concombre glacés recouverts de chocolat pour lester les estomacs.
Une fois le ballon décollé, mélange de légumes miniatures à racine tres comestible et nuage de purée de pommes de terre.

Puis en l'air, paté en croute de canard avec son duvet, savoureux hommage au Peuple du Ciel.

Bien sur le Champagne demeure le clou du spectacle.

Il serait bien sur vulgaire de parler du prix évidemment...

The current trip is thought by Krug as an invitation aboard a hot air balloon.
A nacelle crimped with white leather, enough room for eight guests, a server and a captain.

Three meals are served at three different times and at three different altitudes: ashore, light gougères , lunar chips and white iced cucumber covered with chocolate to weigh the guests's stomachs. Once the hot air balloon is off the land, a mixture of root miniature vegetables and a cloud of mashed potatoes.

Then in the air, paté en croute duck with his duvet, tasty tribute to the People of the sky.

Although the Champagne remains the main attraction.

It would be vulgar to talk about the price of course ...

No comments: